Verkocht

Tequila Salvatella

Leuke jonge PRE ruin met een lief karakter. Tequila laat zich fijn werken als jong paard, niet sensibel, zacht in de hand en comfortabel. Hij beweegt erg goed en zou zeker een leukerd zijn om in de toekomst uit te brengen in de dressuursport.

Lees meer

Verkocht

Salado SM VI

Salado is een leuke Spaanse ruin met een lief en rustig karakter. Hij laat zich braaf werken, loopt netjes samen met andere paarden in de bak en hij gaat ook braaf mee op buitenrit. Hij heeft een goede basis dressuur, is zacht in de hand en comfortabel om op te zitten. Salado staat netjes stil tijdens het poetsen, geeft gemakkelijk z’n hoefjes en is braaf bij de hoefsmid.

Lees meer

Verkocht

Joker de Mile

Mooie grote, barok gebouwde PRE ruin, 7 jaar oud met een zeer lief en zachtaardig karakter. Joker heeft mooie ruime bewegingen, wat hem geschikt maakt voor de dressuursport. Fijn paard om mee te werken, comfortabel en werkwillig.

Lees meer

Verkocht

Cheque

Zeer bijzondere 6-jarige Andalusische hengst, 1m57, mooi barokke bouw! Een echte eyecatcher en hij heeft zeer goed gangenwerk voor de dressuursport. Cheque is goed geschoold en aangenaam te rijden, kent o.a. schouderbinnen, travers, appuyeren, eenvoudige galopwissel. Beslist een paard om mee in de kijker te lopen op dressuurwedstrijd! Ook kan hij zeer leuk springen, dus een veelzijdig paard!
Paard met een zeer lief en zachtaardig karakter in omgang, geen hengstengedrag!

Lees meer

Verkocht

Hefeso Bio

Deze 5-jarige PRE hengst is een plaatje om te zien, mooi barok gebouwd en toch elegant. Hefeso is een lief en rustig paard in omgang, hij laat zich braaf werken en is basis gereden.

Lees meer

Verkocht

Duque CCLXXX

Eenvoudig te rijden PRE ruin, zeer braaf en aangenaam paard om mee te werken. Duque is zacht in de handen, loopt netjes aan de teugel, kent wijken, schouderbinnen, stap-galop…

Lees meer

Verkocht

Farruco

Deze 7-jarige Andalusiër hengst heeft een lief en rustig karakter. Hij laat zich braaf rijden en is eerder een type waar je wat mag aan rijden, totaal niet ril of sensibel.

Lees meer

Verkocht

My Roncador

Na enkele maanden zelf van dit fantastische paard genoten te hebben wordt hij nu weer te koop aangeboden. Roncador is een PRE ruin met een fantastisch, betrouwbaar en meewerkend karakter. Hij gaat netjes mee op wedstrijd, altijd te vinden voor een buitenrit (alleen of met andere paarden), hij houdt van een uitdaging tijdens het werken en blijft super braaf onder druk.
Roncador is reeds hoger geschoold, zie filmpje.
Voor meer vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard valt dit paard in hogere prijsklassen.

Lees meer

Verkocht

Prinicpe

Principe is een ongecompliceerd jong paard met een lief en zachtaardig karakter. Het is een rustig paard in omgang, cool in het hoofd en hij laat zich braaf werken. Hij is basis gereden en heeft zeer goede bewegingen voor de dressuursport.

Lees meer

Verkocht

Niño

Niño is een super lieve jonge Andalusische ruin. Hij heeft een zachtaardig karakter en houdt van aandacht. Het is een rustig paard in omgang en braaf te rijden. Tevens is hij cool in het hoofd en totaal niet schrikachtig of snel onder de indruk van z’n omgeving. Zeer leuk familiepaardje, geschikt voor dressuur en working equitation.

Lees meer

Verkocht

Feria PV

Deze knappe Andalusische merrie is een plaatje om te zien! Feria is een heel fijn paard om mee te rijden, zacht in de mond, fijn aan de hulpen, maar niet overgevoelig of sensibel. Ze heeft zeer goede bewegingen voor de dressuursport en zou zeker opvallen in een dressuurring!

Lees meer

Verkocht

Señor XXVII

Señor is een lieve 8-jarige hengst die dolgraag werkt! Dit paard komt ook pas volledig tot z’n recht onder het zadel en blaast je weg met z’n elegante bewegingen! Hij is reeds verder geschoold en kent o.a. schouderbinnen, travers, renvers, wijken (draf en galop), verzamelde galop, contragalop… Deze leukerd zou zeker opvallen in een dressuurring! Tevens is hij verkeersmak en braaf op buitenrit.

Lees meer

Verkocht

Espectaculo

Deze knappe zwarte parel met lang behang is een echte eyecatcher! Hij heeft een lief karakter en is een fijn, eerlijk paard om mee te werken. Espectaculo is verkeersmak en gaat braaf op buitenrit.

Lees meer

Verkocht

Chulito Jr.

Reeds verkocht!!

Lees meer

Verkocht

Misan Delicioso

Misan Delicioso is een zeer lief en rustig jong paard. Hij heeft een zachtaardig karakter en houdt van aandacht. Misan is naar zijn leeftijd basis gereden, zeer braaf en hij heeft leuke bewegingen voor de dressuursport. Hij is reeds gewend om tussen andere paarden op de weide te staan.

Lees meer

Verkocht

Camaron Ler

Zeer goed bewegende jonge PRE ruin!!! Camaron heeft de bewegingen van een top dressuurpaard! Zeer goede stap en draf met veel ruimte, een goede bergopwaartse galop, kortom een toppertje voor de dressuursport in de toekomst! Hij is zadelmak, laat zich braaf werken en is niet schrikachtig of sensibel. Het is tevens een heel lief paard met een zachtaardig karakter dat houdt van aandacht.

Lees meer

Verkocht

Gitano CXXVII

Knappe PRE ruin met een lief, zachtaardig karakter. Gitano laat zich braaf rijden, loopt netjes aan de teugel en heeft super bewegingen! Zeer veel ruimte in de stap en draf, een zalige bergopwaartse galop, zeker een paard dat niet zou misstaan in een dressuurring! Tevens is hij verkeersmak en braaf op buitenwandeling.

Lees meer

Verkocht

Trueno

Trueno valt onmiddellijk op met z’n mooie barokke voorkomen! Het is een zeer lieve hengst die zich braaf laat werken onder het zadel. Hij is enorm cool in het hoofd, totaal niet schrikachtig, ril of sensibel.
Trueno heeft mooie ruime bewegingen en is zeer comfortabel om mee te rijden.

Lees meer

Verkocht

Roque de Hermosilla

Onwijs stoere en brave jonge PRE hengst! Roque is recent zadeldak gemaakt en pikt het werk goed op. Hij laat zich braaf rijden en is totaal niet ril of sensibel.
Tevens is het een zeer cool paard in het hoofd, dat niet snel onder de indruk is en totaal niet schrikachtig is aangelegd. Roque is een lief paard in omgang, een rustig paard op stal en hij vertoont geen hengstengedrag.

Lees meer

Verkocht

Meigo SCS

Knappe barokke 8-jarige PRE ruin! Meigo is een zeer braaf en betrouwbaar paard om te rijden, zacht in de hand en totaal niet ril of sensibel.
Hij heeft leuke bewegingen voor de dressuursport, maakt een leuk sprongetje en hij is braaf op buitenrit, tevens zou hij zeker ook geschikt zijn voor working equitation. In omgang is Meigo een rustig paard dat netjes stilstaat tijdens het poetsen en opzadelen.

Lees meer

Verkocht

San Quiyo

San Quiyo is een prachtige PRE hengst, zeer baroque gebouwd en hij is een beetje apart met z’n bruine vlek aan één zijde van z’n hoofd.
Het is een heel rustig paard dat gek is op aandacht en er enorm van geniet om geknuffeld te worden en aandacht te krijgen!
Hij is zeer cool in het hoofd en zou zeker geschikt zijn voor working equitation en om lange buitenritten te maken. Tevens heeft hij goed gangenwerk en is hij geschikt voor de dressuursport.

Lees meer

Verkocht

Alabamo MB II

Alabamo is een PRE ruin met uitmuntend gangenwerk voor de hogere dressuursport! Tevens is het een paard met een knappe uitstraling, is hij cool in het hoofd en lief in omgang.
Hij is basis gereden en het is een aangenaam paard om mee te werken.

Lees meer

Verkocht

Duende

Duende is een knappe, jonge Andalusische ruin die onmiddellijk in het oog springt door z’n mooie barokke bouw! Hij is basis ingereden en laat zich netjes werken. Hij heeft mooie ruime bewegingen en zou zeker geschikt zijn voor de dressuursport. Ook in omgang is Duende een fijn en rustig paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Dorado Mediodia

Dorado Mediodia is een APTO gekeurde PRE hengst die onmiddellijk opvalt door z’n bijzondere kleur! Het is een paard met een heel rustig en zachtaardig karakter dat houdt van aandacht en knuffelen. Hij heeft totaal geen hengstenmanieren en is een heel gemakkelijk jong paard om mee te werken. Hij heeft een goede basis dressuur en is zeer eenvoudig te rijden, zelfs kinderen rijden ermee weg. Door z’n coole karakter is hij ook uiterst geschikt voor working equitation.

Lees meer

Verkocht

Fikao de Santon

Fikao is een heel lief en aanhankelijk paard dat houdt van aandacht en werken. Hij is zachtaardig en heeft een rustig karakter. Hij laat zich heel eenvoudig rijden, is niet sensibel en totaal niet schrikachtig. Het is een paard met het typische karakter van een PRE, cool en zeer betrouwbaar.

Lees meer

Verkocht

Prestador Rosa

Zeer knappe barokke PRE hengst met een top afstamming! Deze jonge PRE heeft een uiterst cool karakter, schrikt werkelijk nergens van en is zo eenvoudig te rijden dat zelfs kinderen met hem wegrijden!
Prestador heeft een top karakter, heel lief en rustig! Een super leuk paard om working equitation mee te doen, maar zeker ook geschikt voor dressuur of voor elke ruiter die wil genieten van een fijn, ongecompliceerd jong paard wat je zelf nog lekker naar eigen hand kunt zetten!

Lees meer

Verkocht

Entendido de Hurgu

Zeer barok gebouwde PRE hengst met een lief en betrouwbaar karakter. Braaf paard in omgang, simpel te rijden en kan als hengst zonder gedoe tussen andere paarden gereden worden.
Entendido heeft goed gangenwerk wat hem zeker mogelijkheden geeft voor de dressuursport, maar ook voor een recreatieruiter is hij geschikt door z’n coole karakter. Hij werkt zeer graag, is leergierig en een betrouwbaar paard om mee te werken!

Lees meer

Verkocht

Pirri

Pirri is een hele lieve Spaanse ruin, een fijn paard in omgang en gemakkelijk te rijden. Hij is niet schrikachtig, braaf bij de hoefsmid en gemakkelijk te laden.
Hij is geschikt voor recreatie, dressuur en tevens maakt hij een leuk sprongetje, dus een fijne allrounder!! Door z’n grootte zou hij ook als E-pony kunnen uitgebracht worden.

Lees meer

Verkocht

Vivaracho R

Nieuw!!
Hooggeschoolde PRE ruin!!!

Lees meer

Verkocht

Verdejo W

Deze PRE hengst heeft een zeer goede afstamming en heeft TOP bewegingen! Beslist een paard met mogelijkheden voor het zwaardere dressuurwerk.
Verdejo is zeer braaf te rijden, niet sensibel of schrikachtig. Hij heeft een zeer aangenaam, meewerkend karakter en is een lief en rustig paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

MMM Hilandero

Hilandero heeft een super lief en zachtaardig karakter! Hij houdt van aandacht, werkt graag en zal al snel je allerbeste vriendje worden!
Hij is heel braaf te rijden, niet sensibel of schrikachtig. Hij heeft goede bewegingen voor dressuurwedstrijdjes en wordt beslist ook een fijn paard om mee buiten te rijden aangezien hij super comfortabel zit in draf en galop!

Lees meer

Verkocht

Limonero

Deze Andalusische ruin heeft een zeer knappe, imposante verschijning! Limonero is mooi barok gebouwd en beweegt zeer goed!
Hij is heel eenvoudig te rijden en heeft een goede basis dressuur met nog veel mogelijkheden!

Lees meer

Verkocht

Apache

Apache is een aparte verschijning met z’n speciale kleuren en blauwe oog!
Hij heeft een super lief karakter, heel rustig paard en extreem cool in het hoofd. Hij is nog maar enkele weken zadelmak, maar heel braaf te rijden, helemaal niet nerveus, rilling of bang en zeer comfortabel om op te zitten.

Lees meer

Verkocht

Flica

Nieuw toegekomen
Voor meer info mailen.

Lees meer

Verkocht

Ideal L

Ideal is een jonge PRE ruin die onmiddellijk opvalt door z’n speciale kleur! Hij is zeer eenvoudig te rijden, goed voorwaarts, heeft een goed bevestigde basis dressuur en is klaar om op wedstrijd uitgebracht te worden. Hij is cool in het hoofd, braaf op buitenwandeling, niet snel onder de indruk en leergierig. Hij houdt van veel aandacht en hij is altijd happy als hij mag werken! Een gouden karakter!!

Lees meer

Verkocht

Neptuno LXXIV

Zeer chique PRE met een gouden karakter!
Neptuno is reeds hooggeschoold en op een zeer correcte manier getraind in Spanje. Hij loopt netjes op een gewone trens alsook op de stang en trens. Hij kent zowat alle dressuuroefeningen en ook de piaffe, passage en Spaanse pas, bovendien heeft hij een knappe uitgestrekte draf! Toppertje voor competitie of als leerpaard.

Lees meer

Verkocht

Lindo Del Rio

Zeer talentvolle, lieve jonge PRE met zeer veel kwaliteit voor het hogere dressuurwerk.
Lindo heeft een zeer goede afstamming die bekend staat voor kwalitatieve PRE’s met talent voor het hogere dressuurwerk.
Hij is reeds goed doorgereden en kent o.a. wijken, schouderbinnen, renvers, travers, appuyeren, kan zeer goed verzamelen in galop en heeft een zeer goed middendraf!

Lees meer

Verkocht

Montijano IV

Montijano is een hele knappe PRE ruin met een imposante uitstraling.
Hij is heel braaf te rijden en is gewoon basis stap, draf, galop gereden.
Hij is zeer cool in het hoofd, werkelijk nergens bang van, niet nerveus of schrikachtig, wat hem zeker ook geschikt maakt voor een ruiter die houdt van lange wandelingen.

Lees meer

Verkocht

Gallega RP

Gallega is werkelijk een droompaard!!!
Het is het liefste en intelligentste paard dat ik ooit ben tegengekomen! Ze houdt van véééél aandacht, is altijd goedgezind en vindt zowat alles wat je met haar doet goed, zolang ze maar aandacht krijgt. Ook bezit ze een hoop talent voor het dressuurwerk!
Gallega is in oktober bij mij op stal gekomen en kende vrijwel niets. Op een korte periode leerde ze zoveel bij dat we in januari onze eerste wedstrijd konden starten. We zijn 4 keer gestart in het L1 niveau en hebben verschillende prijzen behaald waardoor ze reeds L2 startgerechtigd is. Ze is al verder doorgetraind en kent o.a. ook schouderbinnen, travers, renvers, appuyementen, stappirouettes, achterwaarts stappen, eenvoudige galopwissel…
Bovendien is ze zeer gemakkelijk te rijden, niet sensibel of schrikachtig, ze past zich altijd netjes aan, ook aan een vreemde ruiter op haar rug! Kan dus ook perfect dienen als leerpaard!
Ze is tevens braaf op wandeling en loopt heel eenvoudig de trailer op!

Lees meer

Verkocht

Tortosa Rosa

Zeer knappe barokke PRE merrie, zeer lief en gemakkelijk in de hand.

Lees meer

Verkocht

Marengo GR

Zeer lieve PRE hengst! Heel rustig paard in omgang, heel braaf en eenvoudig te rijden. Helemaal niet nerveus of schrikachtig!

Lees meer

Verkocht

LL Visir

Nieuwkomer!
Eerste indruk: Eyecatcher!!! Zeer goed gangwerk, spectaculaire draf! Braaf paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Principe CVI

Nieuwkomer!
Eerste indruk: zeer imposant paard dat zich graag toont, expressief gangwerk en een braaf paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Galana LXXII

Lief en rustig paard in omgang en braaf te rijden. Deze PRE merrie heeft zeer mooie, ruime gangen wat haar zeker geschikt maakt voor de dressuursport. Kan bereden worden door kinderen met wat ervaring. Ze is goed voorwaarts en daarom minder geschikt voor beginnelingen. Maakt ook en leuk sprongetje.

Lees meer

Verkocht

Hispano CLXVI

Mensgericht en aanhankelijk paard dat houdt van aandacht. Rustig in omgang, betrouwbaar met kinderen, niet nerveus of schrikachtig. Wordt bij ons op stal ook gereden door kinderen.

Lees meer

Verkocht

Distinguido N

Knappe APTO gekeurde PRE hengst! Braaf paard met een gezonde portie vlijt in het werk, maar zeer braaf en betrouwbaar.

Lees meer

Verkocht

MG Nepal

Leuke PRE hengst met een lief, zachtaardig karakter. Rustig paard om mee te rijden, niet nerveus of schrikachtig.

Lees meer

Verkocht

Garow

Knappe Lusitano hengst met goede bewegingen. Brave hengst, kan prima tussen andere paarden gewerkt worden, ook braaf op stal en in omgang. Leuk dressuurpaard/ -recreatiepaard dat graag voor je werkt!
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Capuchino

Leuke Spaanse ruin, braaf om mee te rijden en lief in omgang. Kan samen met andere paarden op de weide.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Oro

Uitzonderlijk gemakkelijke en braaf jong paard!! Zeer eenvoudig te rijden, heeft reeds meegelopen in groepslesjes en wordt ook zonder zadel bereden. Oro is een rustig paard dat niet snel schrikt of nerveus wordt. Heel rustig paard op stal en in omgang, betrouwbaar met kinderen. Gaat braaf samen met andere paarden op de weide. Filmpje beschikbaar via WhatsApp of Messenger.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Romero

Brave, jonge Spaanse ruin. Lief, aanhankelijk, rustig paard in omgang. Braaf te rijden, niet nerveus of schrikachtig. Gaat braaf met andere paarden op de weide.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Juesanto

Juesanto is een echte eyecatcher met z’n uitzonderlijke voorkomen! Deze jonge hengst is nu reeds 1m65 groot en heeft het typische, stoere, barokke voorkomen waarnaar menig Spaanse paardenliefhebbers naar op zoek zijn!
Hij is heel eenvoudig te rijden, heel cool in het hoofd, eerlijk paard om mee te werken en in omgang.
Hij heeft mooie, ruime sterke gangen wat hem zeker geschikt maakt voor het zwaardere dressuurwerk in de toekomst!

Lees meer

Verkocht

Marques

Leuke Spaanse ruin, rond 1m65 groot. Rustig en lief paard in omgang, niet schrikachtig en braaf te rijden.
Mooie ruime gangen, geschikt voor dressuur of recreatie.

Lees meer

Verkocht

Heredero Del Jarama

Heredero Del Jarama is een zeer knappe verschijning en heeft bovendien heel wat talent.
Door een kleine scheur in z’n hoef heeft hij enkele maanden op rust gestaan. We hebben de scheur volledig laten wegsnijden en alles is zo goed als uitgegroeid. We hebben de keuze gemaakt het te laten uitsnijden om ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen kans meer bestaat dat deze opnieuw zou kunnen ontstaan.
Het werk wordt met Heredero weer stilaan hervat, uiteraard is de vraagprijs momenteel iets lager dan binnen enkele maanden als hij weer volledig in training staat.
Heredero was reeds ver in z’n training voordat hij geblesseerd geraakte en kende o.a. appuyeren, kurzkehrt, schouderbinnen, renvers, travers, contragalop, eenvoudige galopwissels… Ook kan hij een spectaculaire Spaanse pas laten zien.
Hij is heel braaf op verplaatsing, gaat makkelijk mee op de trailer en je merkt nauwelijks dat hij hengst is . Heel lief en aanhankelijk paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Jaleo

Brave 10 jarige PRE ruin, basis gereden, niet schrikachtig, goed voorwaarts, maar wel heel braaf paard om mee te rijden.

Lees meer

Verkocht

Torrente

Brave 7 jarige ruin, basis gereden, niet schrikachtig, cool in het hoofd, verkeersmak.
Paard is geschikt voor een minder ervaren ruiter.

Lees meer

Verkocht

Vurlo

Zeer brave jonge PRE hengst met mooie ruime gangen. Werkt graag, leert snel bij, is niet sensibel of schrikachtig en een lief paard in omgang. Heeft niets verkeerd meegemaakt, is fijn opgeleverd en netjes aangereden.
Beslist een fijn jong paard voor een ruiter die graag z’n eigen knopjes op deze ruwe diamant wilt zetten! Tof paard met talent voor de toekomst!

Lees meer

Verkocht

Imperial AC

Zeer elegante PRE met mooie ruime gangen! Uitzonderlijk simpel te zitten in draf en galop, wat hem uitermate geschikt maakt voor een ruiter met rugproblemen. Braaf en rustig paard op stal. Hij is eenvoudig te rijden, met een zachte hand en luistert goed naar de hulpen. Hij heeft een mooie basis dressuur, kent wijken voor de kuit, beginselen schouderbinnen en eenvoudige galopwissel. Springen vindt hij ook super leuk en doet hij heel eenvoudig. Filmpjes hiervan zijn beschikbaar op aanvraag.

Lees meer

Verkocht

Soto Alhamilla

Zeer brave PRE hengst, cool in het hoofd, rustig paard om mee te rijden en is verkeersmak. Hij heeft een mooie ruime stap, sterke draf en bergopwaartse galop. Hij toont nu reeds op jonge leeftijd dat hij talent heeft voor het zwaardere dressuurwerk. Hij heeft reeds een mooie basis dressuur en kent wijken, schouderbinnen, renvers, travers, beginselen appuyementen, stappirouettes, achterwaarts stappen, middendraf en eenvoudige galopwissel. Echt een toppertje voor een ruiter met ambitie of een recreatieruiter die houdt van net dat ietsje meer! Deze knapperd gaat mee op wedstrijden en scoort zeer goed tussen de gewone sportpaarden!!!

Lees meer

Verkocht

Guirlache D`llano

Leuke 6-jarige Lusitano ruin! Droompaard om mee te rijden, eenvoudig, zacht in de hand, niet schrikachtig en braaf in omgang. Hij heeft een mooie basis dressuur en kent zijgangen. Mooie ruime gangen, goede balans, heel aangenaam om op te zitten in draf en heeft een zalige galop! Zeer leuk recreatie- /dressuurpaard!

Lees meer

Verkocht

Il Agorero II

7-jarige apto gekeurde hengst. Eerlijk en aanhankelijk, lief paard.
Hij heeft mooie ruime gangen wat hem zeker geschikt maakt voor het hogere dressuurwerk. Het is eerder het sensibelere type wat je als ruiter kunt rijden met een hele zachte hand en fijne beenhulpen. Door z’n fijngevoeligheid is hij niet geschikt voor een beginnende ruiter of een ruiter met weinig geduld en harde hulpen.
Buiten dressuur is hij ook geschikt om lange wandelingen te maken, want hij is niet onder de indruk of schrikachtig van lawaai of z’n omgeving.

Lees meer

Verkocht

Judio OVL VI

Uitzonderlijk knappe hengst, een plaatje om te zien! Zeer goed bewegen, eerlijk en cool paard in het hoofd.

Lees meer

Verkocht

Infante OVL IV

Chique 6-jarige hengst, apto gekeurd, brave en eerlijke hengst. Heel fijn te rijden, bomproof, verkeersmak en beslist een paard met talent voor het zwaardere dressuurwerk!!!

Lees meer

Verkocht

Filosofo LM

Knappe 6-jarige PRE hengst, apto gekeurd. Heel braaf paard, cool in het hoofd, fijn te rijden en rustig in omgang.

Lees meer

Achtergrond Wolk Achtergrond Wolk