My Roncador

Deze knappe PRE valt onmiddellijk op met z’n mooie vosse kleurtje! Bovendien is het een super lief paard met een zacht karakter en 100% betrouwbaar om mee te rijden!
My Roncador heeft wedstrijdervaring en is geklasseerd in het M1 met 3 winstpunten. Hij is braaf op transport, braaf op vreemd terrein en tussen andere paarden, geen hengstengedoe!!
Hij is reeds hoger geschoold dan het M1 en kent o.a. appuyeren, pirouettes, piaffe, groene vliegende wissel…
Zeer fijn paard om verder mee te gaan in de dressuursport, maar tevens een fijn paard om van de genieten voor iedere ruiter die houdt van een betrouwbaar, ongecompliceerd paard!!

Lees meer

Verkocht

Prestador Rosa

Zeer knappe barokke PRE hengst met een top afstamming! Deze jonge PRE heeft een uiterst cool karakter, schrikt werkelijk nergens van en is zo eenvoudig te rijden dat zelfs kinderen met hem wegrijden!
Prestador heeft een top karakter, heel lief en rustig! Een super leuk paard om working equitation mee te doen, maar zeker ook geschikt voor dressuur of voor elke ruiter die wil genieten van een fijn, ongecompliceerd jong paard wat je zelf nog lekker naar eigen hand kunt zetten!

Lees meer

Verkocht

Entendido de Hurgu

Zeer barok gebouwde PRE hengst met een lief en betrouwbaar karakter. Braaf paard in omgang, simpel te rijden en kan als hengst zonder gedoe tussen andere paarden gereden worden.
Entendido heeft goed gangenwerk wat hem zeker mogelijkheden geeft voor de dressuursport, maar ook voor een recreatieruiter is hij geschikt door z’n coole karakter. Hij werkt zeer graag, is leergierig en een betrouwbaar paard om mee te werken!

Lees meer

Verkocht

Pirri

Pirri is een hele lieve Spaanse ruin, een fijn paard in omgang en gemakkelijk te rijden. Hij is niet schrikachtig, braaf bij de hoefsmid en gemakkelijk te laden.
Hij is geschikt voor recreatie, dressuur en tevens maakt hij een leuk sprongetje, dus een fijne allrounder!! Door z’n grootte zou hij ook als E-pony kunnen uitgebracht worden.

Lees meer

Verkocht

Vivaracho R

Nieuw!!
Hooggeschoolde PRE ruin!!!

Lees meer

Verkocht

Verdejo W

Deze PRE hengst heeft een zeer goede afstamming en heeft TOP bewegingen! Beslist een paard met mogelijkheden voor het zwaardere dressuurwerk.
Verdejo is zeer braaf te rijden, niet sensibel of schrikachtig. Hij heeft een zeer aangenaam, meewerkend karakter en is een lief en rustig paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

MMM Hilandero

Hilandero heeft een super lief en zachtaardig karakter! Hij houdt van aandacht, werkt graag en zal al snel je allerbeste vriendje worden!
Hij is heel braaf te rijden, niet sensibel of schrikachtig. Hij heeft goede bewegingen voor dressuurwedstrijdjes en wordt beslist ook een fijn paard om mee buiten te rijden aangezien hij super comfortabel zit in draf en galop!

Lees meer

Verkocht

Limonero

Deze Andalusische ruin heeft een zeer knappe, imposante verschijning! Limonero is mooi barok gebouwd en beweegt zeer goed!
Hij is heel eenvoudig te rijden en heeft een goede basis dressuur met nog veel mogelijkheden!

Lees meer

Verkocht

Apache

Apache is een aparte verschijning met z’n speciale kleuren en blauwe oog!
Hij heeft een super lief karakter, heel rustig paard en extreem cool in het hoofd. Hij is nog maar enkele weken zadelmak, maar heel braaf te rijden, helemaal niet nerveus, rilling of bang en zeer comfortabel om op te zitten.

Lees meer

Verkocht

Flica

Nieuw toegekomen
Voor meer info mailen.

Lees meer

Verkocht

Ideal L

Ideal is een jonge PRE ruin die onmiddellijk opvalt door z’n speciale kleur! Hij is zeer eenvoudig te rijden, goed voorwaarts, heeft een goed bevestigde basis dressuur en is klaar om op wedstrijd uitgebracht te worden. Hij is cool in het hoofd, braaf op buitenwandeling, niet snel onder de indruk en leergierig. Hij houdt van veel aandacht en hij is altijd happy als hij mag werken! Een gouden karakter!!

Lees meer

Verkocht

Neptuno LXXIV

Zeer chique PRE met een gouden karakter!
Neptuno is reeds hooggeschoold en op een zeer correcte manier getraind in Spanje. Hij loopt netjes op een gewone trens alsook op de stang en trens. Hij kent zowat alle dressuuroefeningen en ook de piaffe, passage en Spaanse pas, bovendien heeft hij een knappe uitgestrekte draf! Toppertje voor competitie of als leerpaard.

Lees meer

Verkocht

Lindo Del Rio

Zeer talentvolle, lieve jonge PRE met zeer veel kwaliteit voor het hogere dressuurwerk.
Lindo heeft een zeer goede afstamming die bekend staat voor kwalitatieve PRE’s met talent voor het hogere dressuurwerk.
Hij is reeds goed doorgereden en kent o.a. wijken, schouderbinnen, renvers, travers, appuyeren, kan zeer goed verzamelen in galop en heeft een zeer goed middendraf!

Lees meer

Verkocht

Montijano IV

Montijano is een hele knappe PRE ruin met een imposante uitstraling.
Hij is heel braaf te rijden en is gewoon basis stap, draf, galop gereden.
Hij is zeer cool in het hoofd, werkelijk nergens bang van, niet nerveus of schrikachtig, wat hem zeker ook geschikt maakt voor een ruiter die houdt van lange wandelingen.

Lees meer

Verkocht

Gallega RP

Gallega is werkelijk een droompaard!!!
Het is het liefste en intelligentste paard dat ik ooit ben tegengekomen! Ze houdt van véééél aandacht, is altijd goedgezind en vindt zowat alles wat je met haar doet goed, zolang ze maar aandacht krijgt. Ook bezit ze een hoop talent voor het dressuurwerk!
Gallega is in oktober bij mij op stal gekomen en kende vrijwel niets. Op een korte periode leerde ze zoveel bij dat we in januari onze eerste wedstrijd konden starten. We zijn 4 keer gestart in het L1 niveau en hebben verschillende prijzen behaald waardoor ze reeds L2 startgerechtigd is. Ze is al verder doorgetraind en kent o.a. ook schouderbinnen, travers, renvers, appuyementen, stappirouettes, achterwaarts stappen, eenvoudige galopwissel…
Bovendien is ze zeer gemakkelijk te rijden, niet sensibel of schrikachtig, ze past zich altijd netjes aan, ook aan een vreemde ruiter op haar rug! Kan dus ook perfect dienen als leerpaard!
Ze is tevens braaf op wandeling en loopt heel eenvoudig de trailer op!

Lees meer

Verkocht

Tortosa Rosa

Zeer knappe barokke PRE merrie, zeer lief en gemakkelijk in de hand.

Lees meer

Verkocht

Marengo GR

Zeer lieve PRE hengst! Heel rustig paard in omgang, heel braaf en eenvoudig te rijden. Helemaal niet nerveus of schrikachtig!

Lees meer

Verkocht

LL Visir

Nieuwkomer!
Eerste indruk: Eyecatcher!!! Zeer goed gangwerk, spectaculaire draf! Braaf paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Principe CVI

Nieuwkomer!
Eerste indruk: zeer imposant paard dat zich graag toont, expressief gangwerk en een braaf paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Galana LXXII

Lief en rustig paard in omgang en braaf te rijden. Deze PRE merrie heeft zeer mooie, ruime gangen wat haar zeker geschikt maakt voor de dressuursport. Kan bereden worden door kinderen met wat ervaring. Ze is goed voorwaarts en daarom minder geschikt voor beginnelingen. Maakt ook en leuk sprongetje.

Lees meer

Verkocht

Hispano CLXVI

Mensgericht en aanhankelijk paard dat houdt van aandacht. Rustig in omgang, betrouwbaar met kinderen, niet nerveus of schrikachtig. Wordt bij ons op stal ook gereden door kinderen.

Lees meer

Verkocht

Distinguido N

Knappe APTO gekeurde PRE hengst! Braaf paard met een gezonde portie vlijt in het werk, maar zeer braaf en betrouwbaar.

Lees meer

Verkocht

MG Nepal

Leuke PRE hengst met een lief, zachtaardig karakter. Rustig paard om mee te rijden, niet nerveus of schrikachtig.

Lees meer

Verkocht

Garow

Knappe Lusitano hengst met goede bewegingen. Brave hengst, kan prima tussen andere paarden gewerkt worden, ook braaf op stal en in omgang. Leuk dressuurpaard/ -recreatiepaard dat graag voor je werkt!
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Capuchino

Leuke Spaanse ruin, braaf om mee te rijden en lief in omgang. Kan samen met andere paarden op de weide.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Oro

Uitzonderlijk gemakkelijke en braaf jong paard!! Zeer eenvoudig te rijden, heeft reeds meegelopen in groepslesjes en wordt ook zonder zadel bereden. Oro is een rustig paard dat niet snel schrikt of nerveus wordt. Heel rustig paard op stal en in omgang, betrouwbaar met kinderen. Gaat braaf samen met andere paarden op de weide. Filmpje beschikbaar via WhatsApp of Messenger.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Romero

Brave, jonge Spaanse ruin. Lief, aanhankelijk, rustig paard in omgang. Braaf te rijden, niet nerveus of schrikachtig. Gaat braaf met andere paarden op de weide.
Video op aanvraag

Lees meer

Verkocht

Juesanto

Juesanto is een echte eyecatcher met z’n uitzonderlijke voorkomen! Deze jonge hengst is nu reeds 1m65 groot en heeft het typische, stoere, barokke voorkomen waarnaar menig Spaanse paardenliefhebbers naar op zoek zijn!
Hij is heel eenvoudig te rijden, heel cool in het hoofd, eerlijk paard om mee te werken en in omgang.
Hij heeft mooie, ruime sterke gangen wat hem zeker geschikt maakt voor het zwaardere dressuurwerk in de toekomst!

Lees meer

Verkocht

Marques

Leuke Spaanse ruin, rond 1m65 groot. Rustig en lief paard in omgang, niet schrikachtig en braaf te rijden.
Mooie ruime gangen, geschikt voor dressuur of recreatie.

Lees meer

Verkocht

Heredero Del Jarama

Heredero Del Jarama is een zeer knappe verschijning en heeft bovendien heel wat talent.
Door een kleine scheur in z’n hoef heeft hij enkele maanden op rust gestaan. We hebben de scheur volledig laten wegsnijden en alles is zo goed als uitgegroeid. We hebben de keuze gemaakt het te laten uitsnijden om ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen kans meer bestaat dat deze opnieuw zou kunnen ontstaan.
Het werk wordt met Heredero weer stilaan hervat, uiteraard is de vraagprijs momenteel iets lager dan binnen enkele maanden als hij weer volledig in training staat.
Heredero was reeds ver in z’n training voordat hij geblesseerd geraakte en kende o.a. appuyeren, kurzkehrt, schouderbinnen, renvers, travers, contragalop, eenvoudige galopwissels… Ook kan hij een spectaculaire Spaanse pas laten zien.
Hij is heel braaf op verplaatsing, gaat makkelijk mee op de trailer en je merkt nauwelijks dat hij hengst is . Heel lief en aanhankelijk paard in omgang.

Lees meer

Verkocht

Jaleo

Brave 10 jarige PRE ruin, basis gereden, niet schrikachtig, goed voorwaarts, maar wel heel braaf paard om mee te rijden.

Lees meer

Verkocht

Torrente

Brave 7 jarige ruin, basis gereden, niet schrikachtig, cool in het hoofd, verkeersmak.
Paard is geschikt voor een minder ervaren ruiter.

Lees meer

Verkocht

Vurlo

Zeer brave jonge PRE hengst met mooie ruime gangen. Werkt graag, leert snel bij, is niet sensibel of schrikachtig en een lief paard in omgang. Heeft niets verkeerd meegemaakt, is fijn opgeleverd en netjes aangereden.
Beslist een fijn jong paard voor een ruiter die graag z’n eigen knopjes op deze ruwe diamant wilt zetten! Tof paard met talent voor de toekomst!

Lees meer

Verkocht

Imperial AC

Zeer elegante PRE met mooie ruime gangen! Uitzonderlijk simpel te zitten in draf en galop, wat hem uitermate geschikt maakt voor een ruiter met rugproblemen. Braaf en rustig paard op stal. Hij is eenvoudig te rijden, met een zachte hand en luistert goed naar de hulpen. Hij heeft een mooie basis dressuur, kent wijken voor de kuit, beginselen schouderbinnen en eenvoudige galopwissel. Springen vindt hij ook super leuk en doet hij heel eenvoudig. Filmpjes hiervan zijn beschikbaar op aanvraag.

Lees meer

Verkocht

Soto Alhamilla

Zeer brave PRE hengst, cool in het hoofd, rustig paard om mee te rijden en is verkeersmak. Hij heeft een mooie ruime stap, sterke draf en bergopwaartse galop. Hij toont nu reeds op jonge leeftijd dat hij talent heeft voor het zwaardere dressuurwerk. Hij heeft reeds een mooie basis dressuur en kent wijken, schouderbinnen, renvers, travers, beginselen appuyementen, stappirouettes, achterwaarts stappen, middendraf en eenvoudige galopwissel. Echt een toppertje voor een ruiter met ambitie of een recreatieruiter die houdt van net dat ietsje meer! Deze knapperd gaat mee op wedstrijden en scoort zeer goed tussen de gewone sportpaarden!!!

Lees meer

Verkocht

Guirlache D`llano

Leuke 6-jarige Lusitano ruin! Droompaard om mee te rijden, eenvoudig, zacht in de hand, niet schrikachtig en braaf in omgang. Hij heeft een mooie basis dressuur en kent zijgangen. Mooie ruime gangen, goede balans, heel aangenaam om op te zitten in draf en heeft een zalige galop! Zeer leuk recreatie- /dressuurpaard!

Lees meer

Verkocht

Il Agorero II

7-jarige apto gekeurde hengst. Eerlijk en aanhankelijk, lief paard.
Hij heeft mooie ruime gangen wat hem zeker geschikt maakt voor het hogere dressuurwerk. Het is eerder het sensibelere type wat je als ruiter kunt rijden met een hele zachte hand en fijne beenhulpen. Door z’n fijngevoeligheid is hij niet geschikt voor een beginnende ruiter of een ruiter met weinig geduld en harde hulpen.
Buiten dressuur is hij ook geschikt om lange wandelingen te maken, want hij is niet onder de indruk of schrikachtig van lawaai of z’n omgeving.

Lees meer

Verkocht

Judio OVL VI

Uitzonderlijk knappe hengst, een plaatje om te zien! Zeer goed bewegen, eerlijk en cool paard in het hoofd.

Lees meer

Verkocht

Infante OVL IV

Chique 6-jarige hengst, apto gekeurd, brave en eerlijke hengst. Heel fijn te rijden, bomproof, verkeersmak en beslist een paard met talent voor het zwaardere dressuurwerk!!!

Lees meer

Verkocht

Filosofo LM

Knappe 6-jarige PRE hengst, apto gekeurd. Heel braaf paard, cool in het hoofd, fijn te rijden en rustig in omgang.

Lees meer

Achtergrond Wolk Achtergrond Wolk